Vi förevigade vårt bröllop genom bilder

God förmiddag, god förmiddag! Vad glad jag blir över att du har klickat in här för att läsa ett nytt inlägg. Idag kommer ni få läsa lite närmare om vårt bröllop som ägde rum för ungefär två månader sedan, jag kommer även berätta om vår bröllopsfotograf i Uppsala. Fotografen jobbar under företagsnamnet August Järpemo Fotograf & Design.

Jag har tidigare visat er en hel del bilder från bröllopet och därmed har jag fått mycket frågor kring vem som tog våra bilder. Svaret till det nämnde jag i introduktionen, men jag tänkte prata lite närmare om det. När vi började planera vårt bröllop var det många delar som spelade in, bland annat mat, lokal och fotograf. Jag och min man tog oss mycket tid för att planera allt in i minsta detalj för att allt skulle bli så perfekt som möjligt. När det kom till att välja bröllopsfotograf i Uppsala tog det väldigt lång tid, det fanns många begåvade fotografer som var möjliga kandidater. Till slut valde vi att bara lyssna på vår magkänsla, vilket slutade i att vi kontaktade August Järpemo och anlitade honom för att fotografera vårt bröllop. Eftersom vi ville få många minnesvärda bilder valde vi att boka honom för en heldag, han fotade alltså oss under alla delar av bröllopet. Han var riktigt duktig och vi planerade tillsammans för att bilderna skulle bli så bra som möjligt. Han är helt klart en bröllopsfotograf i Uppsala som jag starkt kan rekommendera, jag menar ni har ju sett våra bröllopsbilder. De är helt underbara och både jag och min man är riktigt nöjda över att vi valde att anlita just honom.